Farem servir el Moodle per informació que no podem fe publica com son els arxius d'audio del curs i farem servi tambe el blog de classe www.serveicomunitat.blogspot.com
- Teacher: Mingo Méndez Valverde
RELACIÓ D’UNITATS FORMATIVES |
||||
UF |
NOM |
HORES |
DATA INICI |
DATA FI |
UF1 |
Preservei del restaurant. |
44HORES |
SETEMBRE | MAIG |
UF2 |
Servei i post servei del restaurant. |
55 HORES |
SETEMBRE | MAIG |
|
||||
|
|
|||
- Teacher: María José Barbero Lamas
RELACIÓ D’UNITATS FORMATIVES |
||||
UF |
NOM |
HORES |
DATA INICI |
DATA FI |
UF1 |
Sistemes de proveïment |
20(2H) |
12. | |
UF2 |
Instal·lacions i organització de la cuina |
20(2H) |
||
UF3 |
Reconeixament i preelaboració de productes |
72(15H) |
15 | |
UF4 |
Regeneració de productes |
66(10H) |
||
UF5 |
Conservació de gènere cru, semielaborat i elaborat. |
20(6H) |
- Teacher: María José Barbero Lamas